Toplinske pumpe za bazene

Microwell toplinske pumpe za najučinkovitije grijanje i hlađenje vode bazena.
Iznimno isplative toplinske pumpe s najvećom stvarnom COP vrijednosti na tržištu.

Toplinske pumpe za bazene su dizajnirane da kompenziraju viši trošak početne investicije sa vrlo niskim troškovima korištenja u usporedbi sa električnim ili plinskim grijačima. Najviša vrijednost učinkovitosti (COP) kod Microwell toplinskih pumpi iznosi 7. Učinkovitost toplinskih pumpi je omjer između potrošnje energije (enegije koju plaćate) i kapaciteta grijanja ili hlađenja (energije koju dobivate). Kod električnih grijača taj omjer je 1:1, odnosno koliko električne energije platite toliko je i dobijete u obliku toplinske energije. Plinski grijači mogu postići efikasnost 1:1.3. Kada je vrijednost COP kod toplinskih pumpi 7 znači da za 1 kWh plaćene električne energije dobijate 7 kWh toplinske energije. U funkciji hlađenja toplinske pumpe postižu solidan omjer od 1:4.
Prednost toplinske pumpe je i da je neovisna od sunca, dana ili noći i vremenskih uvjeta. Trenutno je toplinska pumpa najučinkovitiji način grijanja i hlađenja vode bazena i toplica.

Toplinske pumpe Microwell osiguravaju grijanje i hlađenje vode bazena, toplica i niskotemperaturnih sistema uz minimalne troškove.

Microwell toplinske pumpe su optimizirane za grijanje i hlađenje vode otvorenih i zatvorenih bazena. Također su optimizirane za specifičan raspon temperatura zraka i vode, koje su najčešće korištene kada korisnik želi postići maksimalan toplinski učinak uz minimalnu potrošnju energije.

Najučinkovitije riješenje na tržištu

Učinkovitost toplinskih pumpi Microwell je dokazano najbolja. Osmišljene da ostvaruju najbolje rezultate u stanju su izdvojiti toplinu ili hladnoću iz okolnog zraka i predati ih vodi bazena. Dok griju, što je viša temperatura vanjskog zraka tim više besplatne energije može dizalica topline izvući uz visoku učinkovitost. Pri povoljnim uvjetima korisnici toplinskih crpki Microwell plaćaju manje od 15% topline, što znači da 85% toplinske energije dobivaju besplatno.

 

Dizalice topline za bazene

Raspon toplinskih pumpi Microwell je pažljivo osmišljen i dizajniran kako bi ponudio sveobuhvatno rješenje grijanja koje može zadovoljiti bilo koju veličinu bazena, od malih rezidencijalnih bazena do hotela, toplica i velikih rekreacijskih centara sa volumenom većim od 400 m3. Microwell dizalice topline također uključuju komfornu SPLIT izvedbu za cjelogodišnje grijanje zatvorenihi i otvorenih bazena. Microwell je također razvio posebni zimski paket koji omogućuje toplinskim pumpama učinkovit rad do -15°C.

Pogledajte sve Microwell modele za grijanje i hlađenje koje imamo ponudi!

  • Bolja učinkovitost (%)
  • Više titana (%)
  • Viši COP (%)
  • Plaćene topline (%)
  • Izmjereni COP (%)

Komforno cjelogodišnje grijanje

Dok se većina bazena preko zime zatvara ili grije s drugim sistemima, Microwell toplinske pumpe kontinuirano zagrijavaju bazene tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete.

Bez buke, bez vibracija i vizualno neuočljive

Izvor buke kod dizalica topline su kompresor i ventilator. Oni su kod split izvedbe toplinske pumpe ugrađeni u vanjskoj jedinici, koja se ne postavlja u blizinu bazena već na udaljenosti do 30 metara vodoravno i 15 metara okomito od bazena. Rezultat je topla voda a da se pritom toplinska pumpa ne vidi i ne čuje, učinkovito osiguravajući ugodnu toplinu.

Javite nam se za besplatnu ponuduMicrowell toplinske pumpe | Šančić d.o.o. | Obrt Šančić