Kontakt

KONTAKTIRAJTE NAS


Šančić kontakt

Obrt šančić postoji od 1981. Godine kao specijalizirani centar za prodaju, montažu i servisiranje kućanskih aparata, klimatizacije, toplinskih pumpi kao i originalnih rezervnih dijelova.

Dugogodišnjim razvojem u stručnom ljudskom kadru i poslovnom prostoru postali smo ovlašteni partner europski postojanih i priznatih brendova Candy Hoover, Miele, Sinclair, Mitsubishi. Sa zaposlenim i osposobljenim inženjerima, elektrotehničarima, montažerima te vanjskim suradnicima djelujemo u Samoborskoj i Zagrebačkoj regiji kao i diljem lijepe naše.

U više od trideset i pet godina djelovanja stekli smo vaše povjerenje u kojem ste upoznali našu stručnost, kvalitetu, točnost i pravilo da je stranka – korisnik naših usluga i proizvoda – uvijek na prvom mjestu.

Ovom web stranicom želimo vas informirati o našem radu, proizvodima i uslugama, kao i o novostima u našem poslovanju. Navodimo i popis naših klijenata i korisnika koji redovito aktualiziramo i proširujemo.

U očekivanju da nam se i Vi obratite i iznesete svoje potrebe i želje ili zatražite potrebne informacije nazovite i kontaktirajte nas.

Kontakt

Perkovčeva 71/1, 10430 Samobor
+38513360988
info@sancic.hr

Šančić kontakt | Šančić d.o.o. | Obrt Šančić | Kronoterm toplinske pumpe